KOZMOS 'Visegrádi' Konferencia 2020. november 10. Webex

Ebben az évben a járványügyi helyzetre való tekintettel 1 napos digitális konferenciát rendeztünk délelőtti/délutáni szekciókkal.

Délelőtti szekció

Elsőnek Hóvári Judit az OGYÉI munkatársa számolt be az Európai Bizottság kozmetikai munkacsoportjának 2020-as tevékenységéről, részletezve az elfogadott és megvitatott kozmetikai anyagokkal kapcsolatos döntéseket és terveket.

Schmidt Richárd az NNK részéről a népegészségügyi hivatalok ellenőrzéseinek eredményeit mutatta be.

Végül Murányi István beszélt az európai kozmetikai szövetség (Cosmetics Europe) és a KOZMOS főbb 2020. évi tevékenységeiről.


Délutáni szekció

Dr. Marosvölgyi Nikoletta az NNK REACH/CLP/PIC osztálya nevében a főbb CLP és REACH rendeleteket érintő változásokról mesélt és bemutatta az EU Bizottság Green Deal programja alapján elindított mukát.

Német Balázs részleteiben számolt be az NNK biocid engedélyeztetési tapasztalatairól a 2020-as járvány és veszélyhelyzeti állapot során.

Hizó Ferenc, az ITM helyettes államtitkára a kormány hulladékgazdálkodással és csomagolási hulladékkal kapcsolatos stratégiai terveit mutatta be.

Dr. Török Zoltán a kettős minőséggel kapcsolatos jogszabályalkotási folyamatokról és a 2020. évi  fogyasztóvédelmi ellenőrzések tapasztalatairól beszélt.

Letöltések

Az ikonra kattintva letöltheti vagy megtekintheti a tartalmakat.

Címünk

1118 Budapest,
Gombocz Zoltán utca 14. 


Elérhetőségek

E-mail: csecsei.barbara@kozmos.hu
Telefon: +36 20 982 4498
Mobil: +36 20 361 1195